TEL
+ 86-21-6420 0566
Краткое описание:
Multiple Names Sodium Polyacrylate; Polyacrylic Acid Sodium Salt; Sodiumpolyacrylateinwater; Poly(Acrylate Sodium); Polyacrylatesodiumsolid; PolyacrylatesodiumA...
Multiple Names Sodium Polyacrylate; Polyacrylic Acid Sodium Salt; Sodiumpolyacrylateinwater; Poly(Acrylate Sodium); Polyacrylatesodiumsolid; PolyacrylatesodiumAq; Polyacrylic Acid Sodium; PAAS CAS No. 9003-04-7 EC No. 618-389-6 MF No. C3H4O2 MW No. 72.06 read, cake, noodles, macaroni, improve the utilization rate of raw materials, improve the taste and flavor. Aquatic minced products, canned food, dried seaweed, etc., strengthen the organization, maintain fresh taste, enhance the taste Sauces, tomato sauce, mayonnaise, jam, thin cream, soy sauce, thickener and stabilizer Fruit juice, wine, etc., dispersant. Ice cream, kalamil sugar, improve flavor and stability. Frozen food, aquatic products, surface jelly agent (fresh-keeping).
Атрибут | Подробнее |
---|---|
Имя | Полиакрилат натрия |
Формула | (C3H3NaO2) п |
Внешний вид | White or light yellow powder/blocks, colorless or light yellow viscous liquid |
Растворимость | Soluble in water, forms a viscous solution |
Вязкость | High viscosity, with the ability to form gel |
Водопоглощение | Excellent water absorption, can absorb hundreds to thousands of times its weight in water |
Стабильность | Stable under most conditions, resistant to heat up to 300°C |
Диапазон pH | Generally stable within a pH range of 6-9 |
Приложения | Widely used as a thickener, dispersant, water treatment agent, and in personal care products, agriculture, cosmetics, and medical industries |
Безопасность | Approved as a food additive in many countries, non-toxic and biodegradable |
Отказ от ответственности: приведенный выше контент предназначен только для справки и общения среди инсайдеров отрасли и не гарантирует его точность или полноту. Согласно соответствующим законам и правилам, а также правилам этого веб-сайта, подразделения или лица, которые покупают соответствующие товары, должны получить действительные квалификации и условия квалификации.