TEL
+ 86-21-6420 0566
Краткое описание:
Код каталога 8002071CAS NO.1637-39-4Чистота 99%Номер MDLMFCD00213654Молекулярная формулаC10H13N5OМолекулярн...
Код каталога 8002071
CAS NO.1637-39-4
Чистота 99%
Номер MDLMFCD00213654
Молекулярная формулаC10H13N5O
Молекулярный вес 219.24
Температура плавления: 207 ° C
категорию | Информация |
---|---|
химические свойства | – Molecular Formula: C₁₀H₁₃N₅O<br>- Molecular Weight: 219.24<br>- CAS Number: 1637-39-4<br>- Synonyms: Zeatin, (E)-Zeatin, N6-(4-Hydroxyisopentenyl)adenine |
Физические свойства | – Appearance: White to light yellow crystal powder.<br>- Solubility: Freely soluble in acetic acid and water.<br>- Storage: Powder at -20°C for 3 years; in solvent at -80°C for 6 months or -20°C for 1 month. |
Механизм действия | – Plant Cytokinin: Promotes cell growth, differentiation, and division.<br>- Antioxidant and Neuroprotective: Reduces reactive oxygen species (ROS) and enhances spatial memory in mice.<br>- Inhibits UV-induced MEK/ERK Activation: Protects against UV damage in human skin fibroblasts. |
Биологическая активность | – Increases chlorophyll levels in etiolated cucumber cotyledons.<br>- Enhances callus growth and shoot formation in tobacco calluses.<br>- Potential anti-aging and anti-photoaging effects.<br>- Shows promise in managing neurodegenerative diseases like Alzheimer’s and Parkinson’s. |
Приложения | – Plant Growth Regulator: Used in agriculture to promote plant growth.<br>- Research: Studied for its effects on cell division, UV protection, and neuroprotection.<br>- Potential Therapeutic Uses: Investigated for treating neurodegenerative diseases. |
Источники | Naturally occurring in plants such as corn (Zea mays) and coconut water. |
Отказ от ответственности: приведенный выше контент предназначен только для справки и общения среди инсайдеров отрасли и не гарантирует его точность или полноту. Согласно соответствующим законам и правилам, а также правилам этого веб-сайта, подразделения или лица, которые покупают соответствующие товары, должны получить действительные квалификации и условия квалификации.