Сорбитол CAS No.50-70-4

Краткое описание:

АтрибутПодробнееИмяСорбитолНомер по CAS50-70-4Молекулярная формулаC6H14O6Молекулярная масс...

Подробное описание
АтрибутПодробнее
ИмяСорбитол
Номер по CAS50-70-4
Молекулярная формулаC6H14O6
Молекулярная массаX
Внешний видWhite, odorless, crystalline powder or syrup
сладостьAbout 60% of sucrose
ПриложенияFood sweetener, humectant, stabilizer; Pharmaceutical excipient; Cosmetic moisturizer
БезопасностьВ целом признан безопасным (GRAS) FDA.

Справочная информация

FEMA 3029 | D-SORBITOL

Изменение цвета индикатора pH в диапазоне pH 5 – 7 при 182 г/л при 25 °C

content analysis total solid content (%)= 100-moisture (%). Total hydrogenated sugars (%)=[100-(moisture + sulfate ash% + reducing sugar%)]/(100-moisture%)× 100 sorbitol content (same as “02344. sorbitol”).

toxicity ADI does not make special regulations (FAO/WHO,2001). GRAS(FDA,§ 184.1835.2000). LD5023.3 g/kg (mouse, oral);LD5015900mg/kg (rat, oral). There is no abnormality in long-term consumption of 40g per day. More than 50g due to long stay in the intestine can lead to diarrhea.

usage limit FAO/WHO: raisins, 5 g/kg; 50 g/kg of edible ice and iced beverage (used alone or combined with glycerin). FDA,§ 184.1835(2000): Hard Candy 99%; Gum candy 75%, soft candy 98%; Jam, jelly, 30%, frozen dairy dessert 17%; Bake products 30%; Other foods 2%. FEMA(mg/kg): soft drink 1300; Cold drink 70000; Candy 21000; Baked food 50000; Pudding 8000; Sugar-coated 500; Top decorating 280000.GB 2760-2000: Same as “02319. Maltitol”.

температура самовозгорания 420°C

Фабрика и отгрузка

factory

Сообщение онлайн

Окно для сообщений

  • Имя:

  • Почтовый ящик или телефон:

  • Сообщение:

EMAIL TEL Whatsapp

TEL

+ 86-21-6420 0566

Внимание