Эритрит CAS 149-32-6

Краткое описание:

Erythritol is sugar alcohol (or polyol) that has been used as food additive. It has been found in some fruits and fermented foods. At the industrial production,...

Подробное описание

Erythritol is sugar alcohol (or polyol) that has been used as food additive. It has been found in some fruits and fermented foods. At the industrial production, it is produced from glucose by fermentation by Moniliella pollinis. With its advantage of 60%-70% as sweet as table sugar, it is almost noncaloric, does not affect blood sugar, does not cause tooth decay, and is partially absorbed by the body, excreted in urine and feces. It is less likely to cause gastric side effects than other sugar alcohols because of its unique digestion pathway.

АтрибутПодробнее
ИмяErythritol
Номер по CAS149-32-6
Химическая формулаC4H10O4
Молекулярная массаX
Внешний видБелый кристаллический порошок или кристаллы
ВкусSweet, with a purity of 98% or higher
РастворимостьSoluble in water, with a solubility of 0.1 g/mL
КалорийностьZero calories per gram
ПриложенияUsed as a sugar substitute in foods and beverages, suitable for diabetics and non-cariogenic
СтабильностьStable, with a melting point of 118-120 °C and a boiling point of 329-331 °C
БезопасностьGenerally recognized as safe; does not cause gastrointestinal discomfort when consumed in moderation

Отказ от ответственности: приведенный выше контент предназначен только для справки и общения среди инсайдеров отрасли и не гарантирует его точность или полноту. Согласно соответствующим законам и правилам, а также правилам этого веб-сайта, подразделения или лица, которые покупают соответствующие товары, должны получить действительные квалификации и условия квалификации.

Фабрика и отгрузка

factory

Сообщение онлайн

Окно для сообщений

  • Имя:

  • Почтовый ящик или телефон:

  • Сообщение:

EMAIL TEL Whatsapp

TEL

+ 86-21-6420 0566

Внимание