Нарингиназа

Краткое описание:

Основная информацияАтрибутПодробнееИмяНарингиназаНомер по CAS9068-31-9Химический классHydr...

Подробное описание

Основная информация

АтрибутПодробнее
ИмяНарингиназа
Номер по CAS9068-31-9
Химический классHydrolytic enzymatic complex
Enzyme Activitiesα-L-Rhamnosidase and β-D-Glucosidase

Возникновение и источники

ИсточникПодробнее
Естественное возникновениеWidely found in nature
ПостановкаCan be produced by microorganisms such as Aspergillus niger and Penicillium species

Характеристики фермента

ХарактеристикаПодробнее
Оптимальный рН3.5-5.0
Оптимальная температура50-60 ° C
Внешний видSolid, white to off-white

Приложения

Процесс подачи заявкиПодробнее
Пищевая промышленностьUsed in orange and grapefruit processing to improve pulp washing, increase essential oil recovery, debitter, and clarify juice
БиотрансформацияUtilized in the biotransformation of steroids and antibiotics
DeglycosylationApplied in the deglycosylation of glycopeptide antibiotics, flavonoids, and glycolipids

Naringinase is a versatile enzyme with numerous applications in the food and biotechnology industries. Its ability to hydrolyze specific glycosidic bonds makes it a valuable tool for improving the taste and quality of citrus juices, as well as for the biotransformation and deglycosylation of various compounds.

Фабрика и отгрузка

factory

Сообщение онлайн

Окно для сообщений

  • Имя:

  • Почтовый ящик или телефон:

  • Сообщение:

EMAIL TEL Whatsapp

TEL

+ 86-21-6420 0566

Внимание