TEL
+ 86-21-6420 0566
Краткое описание:
Maltitol occurs as a white, odorless, sweet, anhydrous crystalline powder, produced by hydrogenation of maltose. Pure maltitol is about 0.8 times as sweet as su...
Maltitol occurs as a white, odorless, sweet, anhydrous crystalline powder, produced by hydrogenation of maltose. Pure maltitol is about 0.8 times as sweet as sucrose, has good thermal and chemical stability. It is widely used in oral pharmaceutical formulations, confectionery, and food products and considered to be noncariogenic. It is generally regarded as a nontoxic, nonallergenic, and nonirritant material.
Объект | Подробнее |
---|---|
Химическое название | Maltitol |
Номер по CAS | 585-88-6 |
Синонимы | 4-O-α-Glucopyranosyl-D-sorbitol; Hydrogenated maltose; Maltitol syrup; Maltitol-based products |
Молекулярная формула | C12H24O11 |
Молекулярная масса | X |
Внешний вид | White to off-white powder or colorless transparent viscous liquid |
Температура плавления | 149-152 ° C |
Точка кипения | 788.5 ° C при 760 мм рт.ст. |
Плотность | Approximately 1.7 g/cm³ (varies) |
Растворимость | Очень растворим в воде, практически нерастворим в безводном этаноле. |
сладость | 0.8∼0.9 times that of sucrose (powder); 0.6 times that of sucrose (liquid) |
Стабильность | Stable to heat and acid; non-fermentable |
Используйте | Sugar substitute, plasticizer in gelatin capsules, skin emollient, humectant |
Условия хранения | Store in a cool, dry, and well-ventilated place; keep container tightly closed; recommended storage temperature: 2-8 °C |
Информация по технике безопасности | Wear appropriate protective equipment, such as eye shields, gloves, and N95 (US) or P1 (EN143) respirator filters. Avoid contact with strong oxidants. |
Отказ от ответственности: приведенный выше контент предназначен только для справки и общения среди инсайдеров отрасли и не гарантирует его точность или полноту. Согласно соответствующим законам и правилам, а также правилам этого веб-сайта, подразделения или лица, которые покупают соответствующие товары, должны получить действительные квалификации и условия квалификации.